#آشپزی غذای سالم #گیاهی
آش جو
مواد لازم برای 4 نفر :
بلغور جو یا جو پوست کنده : 1 پیمانه ( 130 گرم )
برنج سبوس دار نیم کوب : نیم پیمانه ( 67 گرم )
لوبیا سفید : 1 پیمانه ( 130 گرم )
ماش : 1 پیمانه ( 140 گرم )
سبزی آش خرد شده : 6 پیمانه ( 600 گرم )
پیاز خرد شده : 2 عدد متوسط ( 280 گرم )
نمک ، زردچوبه ، فلفل ، زنجبیل ، ادویه کاری : به میزان لازم
روغن حیوانی (گاوی) ، روغن کنجد یا روغن زیتون : به میزان لازم (50 گرم )
روش تهیه :
حبوبات را از قبل خیس می کنیم . لوبیا را با آب و مقدار کمی زردچوبه ، کاملا می پزیم . بلغور جو ، ماش ، برنج و سبزی را همزمان با هم ، با مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه ، و زنجبیل می پزیم .زمانی که مواد کاملا پخته شد ، لوبیا را به آن اضافه می کنیم . پیاز را با روغن ، زردچوبه و ادویه کمی تفت داده ، آن را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود .
منبع مطالب آماده برای فضای مجازی :
http://anitajoojoo.blog.ir
منبع انواع عکس نوشته :
http://aksestan.blog.ir